Om Oss

Hej, vad kul att du tittar in!

Vi som driver denna butik Heter Evelina och Linnea. Det som förenar oss två är dels vår passion för handarbete, men också det faktum att vi är systrar. 

En del av charmen med handarbete är, enligt oss, att skapandeprocessen kan liknas vid en resa där färdriktningen ofta justeras både en och två gånger innan man har landat i en färdig produkt. Det är med andra ord inte alltid förutbestämt hur slutresultatet kommer att bli.

Det hela började för oss båda som en avkopplande hobby, där våra produkter främst skänkte glädje åt vänner och bekanta. Vi har fått väldigt fin respons på våra alster och det märks tydligt att det finns en efterfrågan på genuint, modernt handarbete. Vår upplevelse är att en handgjord gåva uppskattas mer än en masstillverkad sådan och att den dessutom tas om hand och används på ett omsorgsfullt sätt under många år. Det tycker vi är bra!

Unika och personliga gåvor tenderar också att bära på många fina minnen och en välarbetad filt kan ofta överlåtas från en generation till en annan. Det är vad vi kallar för långsiktig hållbarhet!

Så, med denna insikt ville vi ta det hela ett steg längre och resultatet blev SoftGifts. En webbutik som erbjuder mjuka, härliga och unika gåvor, tillgängligt för alla! 

Vi är väldigt glada för all den fina feedback som vi får på våra produkter och vi tar gärna emot idéer och förbättringsförslag från våra kunder. Har du något du vill dela med dig av så skicka ett mail till [email protected]


Bästa hälsningar från Evelina och Linnea